OBJEDNAT SE MŮŽETE NA TEL. 602 516 682 NEBO NA INFO@OLEGASTRO.CZ
Termín konání: 7. - 8. 2. 2017
Rozsah: 2 dny (8.00 -16.30)
Místo konání: Most, Višňová 666
Cena za 1 účastníka: 2 000,- Kč bez DPH
Počet účastníků na kurz: min. 6 osob, maximálně 12 osob
Kurz je určen především pro osoby působící v managementu malých podniků.
Naučíte se, jak správně vést hodnoticí a motivační rozhovor, vhodně reagovat na různé situace při těchto rozhovorech. Seznámíte se s jednotlivými etapami tvorby systému hodnocení od výběru metod hodnocení přes nastavování měřitelných ukazatelů pro jednotlivé pracovní pozice až po trénink hodnotielelů ve vedení hodnotících pohovorů. Získáte vědomosti, jak efektivně provázat hodnocení s odměňováním a rozvojem tak, abyste motivovali zaměstnance k výkonnosti a osobnímu rozvoji.